FOTO Portarul naționalei Angliei și-a decis viitorul. La ce echipă va evolua din sezonul următor

Jordan Pickford Everton Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 18:17
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 18:16

Jordan Pickford are 50 de selecții la reprezentativa dirijată de Gareth Southgate.

Englezul este legitimat la Everton din vara anului 2017 și mai are contract cu formația la care a bifat 22 de apariții în actuala stagiune a primului eșalon din Anglia până la finalul lui iunie 2024.

Portarul naționalei Angliei și-a decis viitorul. La ce echipă va evolua din sezonul următor

Conform jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano, goalkeeperul britanic, Jordan Pickford, și conducerea de pe Goodison Park au început demersurile pentru prelungirea contractului. 

Aceeași sursă a indicat faptul că Jordan Pickford își dorește să semneze o înțelegere de lungă durată cu Everton, care se luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon.

„Cred că e un semn că îl binedispune regimul de aici și acceptă ce i-am oferit. E un jucător foarte bun și continuă să o fie așa”, a spus Sean Dyche, antrenorul trupei din Merseyside, conform lui Fabrizio Romano.

Everton, în această stagiune

După 23 de meciuri disputate, Everton (21p) se află la un punct distanță deasupra „zonei fierbinți”, fiind clasată pe a 16-a poziție în clasament. West Ham (20p) este ocupanta locului 18, dar va fi o bătălie strânsă, mai ales că Leeds (19p) și Southampton (18p) nu sunt departe de evitarea retrogradării.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!