Jadon Sancho Borussia Dortmund Manchester United Anglia Jadon Sancho

Au vrut să-l transfere pe Jadon Sancho, dar îi spun ”pas” din cauza obsesiei sale

Startul modest de sezon al lui Manchester United din Premier League a creat unele tensiuni în cadrul clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 09:09
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 09:09

Jadon Sancho (23 de ani) a intrat într-un conflict cu antrenorul Erik ten Hag, care l-a exclus din lotul celor de la Manchester United și i-a interzis acestuia accesul la toate facilitățile primei echipe, până când englezul își va cere scuze față de tehnician.

De asemenea, și colegii au încercat să-l convingă pe starul englez să-și recunoască vina în fața antrenorului, dar până acum nu au avut succes.

  • Jadon Sancho

Borussia Dortmund a vrut să-l readucă pe Sancho

Este greu de crezut că Sancho va mai rezista la Manchester United, astfel că în presa internațională au apărut mai multe variante pentru un posibil transfer. Prima a fost AS Roma, echipa lui Jose Mourinho, iar cea de-a doua Borussia Dortmund, fosta sa echipă.

Doar că germanii ar fi gata să spună ”pas” unei reveniri a lui Sancho pe Signal Iduna Park din cauza obsesiei sale: jocurile video!

Potrivit publicației Bild, Sancho ar avea obiceiul de a petrece foarte mult timp jucându-se, iar pentru asta ar renunța chiar și la câteva ore de somn, motiv pentru care de foarte multe ori întârzie la antrenament. Din această cauză, internaționalul englez a încasat și câteva amenzi din partea celor de la Manchester United.

Transferat pentru 85 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, Sancho a evoluat doar în trei partide în acest sezon pentru Manchester United, toate din postura de rezervă.

Și cota sa de piață a scăzut semnificativ după doi ani la Manchester United. Dacă în 2020 era cotat la 130 de milioane de euro, acum englezul este evaluat la ”doar” 45 de milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!