Fotbal extern

„Messi negociază de câteva ore!” Ultimele detalii despre posibila destinație a starului argentinian

Barcelona a anunțat aseară despărțirea de Lionel Messi!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 10:09
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 10:32

După 21 de ani petrecuți alături de Barca, Messi a luat decizia de a se despărți de clubul alături de care a obținut marile performanțe ale carierei.

Potrivit jurnalistul Mohamed Bouhafsi,  starul argentinian se află în negocieri avansate cu oficialii lui PSG, acolo unde ar putea face din nou echipă în ofensivă bunul său prieten Neymar, allături de care a evoluat patru ani la Barcelona.

„Messi negociază de câteva ore cu Paris Saint Germanin. Discuțiile sunt în curs de desfășurare. PSG este foarte atentă la noua situație a lui Messi și încearcă să facă tot posibilul pentru a-l aduce în Franța”, a anunțat pe Twitter jurnalistul Mohamed Bouhafsi.

Messi, o viață alături de Barcelona

Lionel Messi (34 ani), sextuplu câştigător al Balonului de Aur, a evoluat întreaga sa carieră la FC Barcelona, care l-a recrutat în 2001, când avea doar 13 ani.

El şi-a făcut debutul oficial în prima echipă a catalanilor în 2004, iar de atunci a disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile, câştigând alături de Barca zece titluri în La Liga şi patru Ligi ale Campionilor, printre alte trofee.

Modifică setările cookies