Watford Championship Rob Edwards Slaven Bilic Anglia

Fosta echipă a lui Gabi Tamaș din Anglia și-a demis antrenorul! Pe cine au numit pe banca tehnică

Gabi Tamaș a evoluat în Championship pentru Watford în perioada 2014/15.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 20:05
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 20:03

Conducerea lui Watford și Rob Edwards au încheiat înțelegerea după 87 de zile petrecute de galez pe banca tehnică a echipei din Championship. 

Echipa din Hertfordshire a terminat pe 19 în stagiunea trecută și a retrogradat din Premier League în eșalonul secund englez, Championship.

Potrivit Transfermarkt, Rob Edwards a obținut o medie de 1.27 puncte pe meci în cele 11 partide disputate în perioada de nici trei luni în care a activat la Watford.

Astfel, conducerea de pe Vicarage Road au adus extrem de rapid un înlocuitor pentru galez: croatul Slaven Bilic, născut la Split și care a mai antrenat în Anglia la West Bromwich și West Ham.

Watford, în această stagiune

Watford se află abia pe locul 10 în Championship, după un sezon slab în Premier League, în care a și retrogradat. "Viespile" au obținut doar 14 puncte din 30 posibile, înregistrând trei victorii, cinci rezultate de egalitate și două înfrângeri.

În perioada de mercato recent încheiată, Watford a închis patru transferuri definitive: Ben Hamer de la Swansea (gratis), Rey Manaj de la Barcelona (gratis), Mario Gaspar de la Villareal (gratis) și Vakoun Issouf Bayo de la RSC Charleroi (5.8 milioane de euro).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies