FABULOS! Un fotbalist al lui Tottenham a dezvaluit cum l-au convins englezii pe Bale sa se intoarca: "Nu mi-a venit sa cred!"

FABULOS! Un fotbalist al lui Tottenham a dezvaluit cum l-au convins englezii pe Bale sa se intoarca: "Nu mi-a venit sa cred!"

Gareth Bale s-a intors in aceasta vara la Tottenham de la Real Madrid, sub forma de imprumut pentru un sezon.

Alaturi de acesta, pe White Hart Lane a sosit tot de la campioana Spaniei si Sergio Reguilon, fundasul stanga de 23 de ani care a fost imprumutat sezonul trecut la Sevilla, alaturi de care a castigat trofeul Europa League.

Reguilon a oferit un interviu pentru jurnalistii din tara natala de Sport.es in care a vorbit despre, printre altele, despre Gareth Bale si Jose Mourinho. Acesta a dezvaluit ca "aripa" galeza se simte foarte bine de la revenirea la Tottenham si ca principalul impediment pentru acesta la Real a fost comunicarea nu foarte buna in limba spaniola: "Bale e foarte fericit. Am sesizat diferenta. Limba este totul pentru el. Vorbeste bine spaniola, la fel cum vorbesc si eu engleza, dar comunicarea este alta, obiceiurile sunt altele. E fericit in Anglia".

De asemenea, fotbalistul crescut la academia Realului a dezvaluit ca, pentru a-l convinge pe Bale sa se intoarca, conducatorii lui Tottenham au amenajat la baza de pregatire a clubului un teren de golf, fiind cunoscut faptul ca galezul este un mare fan al acestui sport.

"Ceea ce m-a surpins cel mai mult este ca pe terenul de antrenament exista gauri pentru golf. I-am intrebat despre asta si mi-au confirmat ca au fost puse pentru el. Sunt la distante mici, cam la 30 de metri. Nu mi-a venit sa cred!", a spus Reguilon.

In finalul interviului, Reguilon a vorbit despre relatia pe care o are cu Jose Mourinho si a precizat ca ii place modul de lucru al portughezului si apreciaza faptul ca acesta creeaza o relatie calda cu fotbalistii: "E minunat să lucrez cu Mourinho. E tipul de manager care îmi place: e pretenţios, intens...E fericit, dar şi când nu faci ceea ce spune se enervează, ca orice alt antrenor. Este foarte apropiat de jucători".

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies