Anglia

E gata! Bogații de la Newcastle au rezolvat cel mai important transfer din această iarnă

Newcastle, clubul preluat de Fondul de Investiții Publice din Arabia Saudită, a făcut un prim transfer de răsunet sub comanda noii conduceri.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 22:03
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 22:04

După ce i-a adus pe fundașul dreapta Kieran Trippier, de la Atletico Madrid, pentru 15 milioane de euro și pe atacantul Chris Wood, de la Burlney, pentru 30 de milioane de euro, Newcastle a rezolvat și transferul mijlocașului central brazilian Bruno Guimaraes, de la Olympique Lyon.

Newcastle l-a transferat pe Bruno Guimaraes, de la Olympique Lyon

Guimaraes a semnat deja contractul cu Newcastle, în Brazilia, după ce a efectuat vizita medicală, anunță jurnalistul Fabrizio Romano, care precizează că formația din Premier League va plăti 40 de milioane de euro pentru transfer. Pe lângă această sumă, în contract au fost stabilite și bonusuri în valoare de 8 milioane de euro.

Bruno Guimaraes juca din ianuarie 2020 la Olympique Lyon, când era transfer de la Athletico Paranaense, pentru 20 de milioane de euro. Brazilianul, campion olimpic anul trecut, a jucat în 25 de meciuri ale formației franceze din acest sezon și a oferit șase pase decisive.

Newcastle este pe loc retrogradabil în Premier League, 18, cu 15 puncte după 21 de partide, și se duelează cu Burnley, Watford și Norwich pentru supraviețuire.

Modifică setările cookies