Pyunik Erevan CFR Cluj Champions League Dudelange Liga Campionilor

După CFR Cluj, Pyunik a mai făcut o victimă și e sigură de grupe! Revenire spectaculoasă și victorie la scor

Pyunik Erevan, formație care a eliminat CFR Cluj, s-a calificat în turul 3 preliminar din Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 22:34
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 22:34

Formația armeană a învins, marți seară, Dudelange, campioana din Luxemburg, în deplasare, scor 4-1. În tur, Pyunik pierduse, 0-1. După eșecul surprinzător de la Erevan, Pyunik nu a început grozav nici returul, iar în minutul 21 era 2-0 la general pentru Dudelange grație reușitei lui Hassan. Totuși, gruparea din Erevan a egalat rapid, în minutul 24, prin Juninho.

După CFR Cluj, Pyunik a mai făcut o victimă și e sigură de grupe

Pyunik a dat dovadă de eficiență în repriza secundă, toate cele trei șuturi expediate pe poartă transformându-se în goluri. Pentru armeni au înscris Juricic (54', 85') și Otubanjo (76'), iar meciul s-a încheiat cu victoria armenilor, scor 4-1 (4-2, la general).

În turul 3 preliminar din Champions League, Pyunik va avea parte de un adversar de foc: Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei. Meciurile se vor juca în prima parte a lunii august.

Grație calificării în turul 3 preliminar din Champions, Pyunik Erevan are asigurată cel puțin calificarea în grupele Conference League. În cazul în care vor fi eliminați de Steaua Roșie Belgrad, armenii vor coborî în play-off-ul Europa League.

  • În primul tur preliminar din Champions League, Pyunik a eliminat CFR Cluj, scor 2-2 (4-3 d.l.d), la general.

Marți seară, s-au mai calificat în turul 3 preliminar din Champions League formații precum Midtjylland (Danemarca), Viktora Plzen (Cehia) sau Sheriff Tiraspol (Republica Moldova).

Modifică setările cookies