FOTO Prima reacție oficială a Kamilei Valieva după dezastrul de la Olimpiadă. Cum a reacționat sportiva acuzată de dopaj 

Kamila Valieva jocurile olimpice beijing 2022 patinaj artistic Alte sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 13:07
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 13:14

Kamila Valieva a încheiat pe locul patru în concurs individual feminin de patinaj artistic, de la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Considerată favorită pentru titlul olimpic, rusoaica de 15 ani nu a făcut față presiunii scandalului în care a fost implicată după ce a a fost depistată pozitiv la trimetazidină la un control antidoping efectuat pe 25 decembrie în cursul Campionatelor Rusiei, de către Agenţia rusă antidoping (RUSADA).

Sportiva a avut o evoluţie slabă în programul liber, căzând şi dezechilibrând-se de mai multe ori, şi a ratat clasarea pe podiumul olimpic.

Cu capul în mâini la sfârşitul prestaţiei sale, Valieva, care a patinat ultima, a rămas apoi mult timp în zona "kiss and cry", plângând, consolată de antrenoarea sa, Eteri Tutberidze.

Prima reacție a Kamilei Valieva după experiența olimpică 

"Vă mulțumesc tuturor! Sunt recunoscătoare! Mereu îmi voi aminti, vă voi mulțumi și voi patina pentru voi. Prima mea Olimpiadă s-a încheiat și vreau să le mulțumesc celor care m-au îndreptat spre cel mai mare eveniment din viața mea de sportiv - antrenorilor mei. 

Cu voi alături de bine, mă simt protejată și pregătită să trec orice test. Vă mulțumesc că mă ajutați să fiu mai puternică", a fost primul mesaj transmis de Valieva după participarea la Jocurile Olimpice de la Beijing. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!