Cel mai bun dunker din lume: Kadour Ziani - vineri, ora 18:00, la complexul Politehnica!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Septembrie 2007, 21:50
Data actualizarii: Joi 27 Septembrie 2007, 21:50
NU RATA CEL MAI TARE EVENIMENT AL ANULUI: MASTER SPORT ARENA STREETBALL

Kadour Ziani este cel mai cunoscut dunker din lume. Are doar 1,79 m inaltime, insa executile sale au facut inconjurul lumii. Ziani provine dintr-o familie de hughenoti francezi stabiliti in SUA, dar mama sa e imigranta coreanca. S-a nascut pe 14 iulie in urma cu 33 de ani. Desi americanii spun ca e american si francezii ca e francez, el se considera ”doar un nomad”.

La 17 ani a dat primul 360 (dunk cu rotire in aer de 360 de grade), dar a resuit de-a lungul timpului si executii spectaculoase ca un 720!!!, inscrierea unui dunk peste o masina sau desprinderea cu piciorul a unei mingi prinsa intre inel si panou!!!. A facut parte din celebra trupa Slam Nation, apoi s-a lasat pentru a se apuca de fotbal. A fost portar in sezonul 2001-2002 al echipei Raon l'Etape US din liga a treia franceza. In 2002 a revenit in forta la demonstratiile de baschet, facand senzatie peste tot in lume.

El va veni in Romania, vineri, la invitatia organizatorilor Sport Arena Streetball 2007, dupa o demonstratie de succes la recent incheiatele campionate europene din Spania, transmise in Romania de Sport.ro, si una la Moscova. Vineri, sambata si duminica va avea zilnic cate o demonstratie de baschet-spectacol alaturi de 3 „zburatori” de la Slam Nation.

In cazul in care norii negri vor poposi in Bucuresti, organizatorii au la indemana o solutie. Sala Floreasca este deja rezervata pentru toata ziua, astfel incat daca ploaia va strica din nou spectacolul meciurile se vor muta inauntru.

Locatie: Baza sportiva din incinta complexului Politehnica (Splaiul Independentei nr. 313, sector 6, incinta UPB, langa sala de sport).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!