Cu un ochi de sticla! Vezi povestea INCREDIBILA a singurului roman calificat la Olimpiada de iarna!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Octombrie 2009, 12:07
Data actualizarii: Marti 09 Februarie 2010, 14:27

Singurul roman calificat la Olimpiada de iarna din 2010, patinatorul Zoltan Kelemen are o poveste de viata incredibila. Kelemen concureaza pe semnatura. Are un ochi de sticla. TRANSMITE-I UN MESAJ DE INCURAJARE:

Zoltan a suferit un accident teribil in copilarie in urma caruia a ramas fara un ochi.

Intr-un interviu acordat ziarului ProSport, Zoli isi aminteste emotionat cand a pus pentru prima data patinele in picioare: "Era pentru prima data, dar ma simteam de parca asta facusem toata viata. Visam ca intr-o zi o sa fiu printre cei mai buni!"

Zoltan povesteste si momentul care i-a schimbat viata: "Aveam 5 ani parca si ne jucam si am dus gunoiul, iar gunoiul era in flacari si era un deodorant care a explodat", povesteste Kelemen.

Din acel moment a inceput propria lupta cu prejudecatile: "Este greu, pentru ca cine nu imi stie povestea se uita fix la mine si ma simt ciudat. Am invatat sa nu dau importanta parerii celorlalti despre mine, pentru ca daca as fi tinut cont, nu mai ajungeam aici. Este frustrant sa nu ti se dea nicio sansa doar pentru ca ai acest defect. Nu am fost luat la concursurile de afara din aceasta cauza si asta te raneste mult", se destainuie sportivul.

La Olimpiada de la Vancouver, la anul, Kelemen vrea sa termine intre primii 24 la patinaj artistic. Cand era mic a vrut sa se faca hocheist, insa parintii l-au dat la patinaj pentru ca era prea slabut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!