Joi 03 Februarie 2011, 08:32

VIDEO: John Cena, BUN de PLATA! Vezi de ce si-a amendat WWE-ul vedeta!


	VIDEO: John Cena, BUN de PLATA! Vezi de ce si-a amendat WWE-ul vedeta!

John Cena este cel mai popular wrestler la ora actuala si cel care aduce cei mai multi bani WWE-ului prin produsele vandute. Acest lucru nu i-a oprit insa pe cei din WWE sa dea un exemplu - l-au amendat pentru ce a facut la ultimul Raw! Vezi toata faza pentru care Cena si-a cerut scuze pe Twitter!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Azi, 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Daca in trecut limbajul din wrestling nu era chiar cel mai potrivit, lucrurile s-au schimba in ultimii ani, compania fiind in era PG. Acum, injuraturile sau cuvintele vulgare sunt interzise.
La ultimul Raw, in prima aparitie in fata publicului de cand a fost batut de CM Punk si Nexus, Cena si-a pierdut controlul dupa ce Punk a acceptat provocarea lui la un meci(vezi mai sus). Lupta colosilor dintre CM Punk si John Cena va fi vineri seara de la ora 21 la Raw, in premiera la Sport.ro si pe www.wrestlingfan.ro.
Iata mesajul postat de Cena prin care si-a cerut scuze fanilor: "Am primit multe mesaje in legatura cu limbajul meu de la ultimul Raw. Imi cer scuze. Am depasit limita si am fost amendat pentru asta. Daca am ofensat pe cineva, nu asta a fost intentia mea.
Eram foarte frustrat ca sunt lovit si ca sunt incapabil sa lupt. Mi-am pierdut calmul. Imi pare rau. Daca viitoare voi fi mai creativ si voi spune ceva de genul 'whoop yer crap locker' sau 'whoop yer dump box.' "

Citeste si:
0 comentarii
BRAT