coronavirus zombie angelina jolie Virale

Vedeta de pe Instagram cunoscuta drept "Zombie Angelina Jolie" spune ca a luat Covid-19 in inchisoare! "Consideram inacceptabil acest lucru!" Reactia autoritatilor

Fatemeh Khishvand, cunoscuta pe Instagram ca "Zombie Angelina Jolie" s-a infectat cu noul coronavirus in inchisoare.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Aprilie 2020, 13:36
Data actualizarii: Vineri 17 Aprilie 2020, 13:41

Tanara din Iran a devenit faimoasa pe Instagram dupa ce a postat mai multe poze editate cu ea in care arata ca un zombie care incearca sa copieze infatisarea Angelinei Jolie. Fata sustinea in acele momente ca a avut parte de peste 50 de interventii chirurgicale pentru a ajunge sa arate ca vedeta ei preferata de la Hollywood, insa totul era realizat doar cu ajutorul machiajului si a editarii prin diferite programe.

Ea a fost inchisa anul trecut dupa ce a fost pusa sub acuzare de incitare la violenta, obtinerea de venituri prin mijloace necorespunzatoare si incurajarea coruptiei tinerilor.

  • Vedeta de pe Instagram cunoscuta drept Zombie Angelina Jolie spune ca a luat Covid-19 in inchisoare! Consideram inacceptabil acest lucru! Ce spun autoritatile

Fatemeh Khishvand, pe numele ei adevarat, spune ca s-a infectat in inchisoare cu noul coronavirus, iar avocatul acesteia a declarat ca foloseste un ventilator pentru a o ajuta sa respire.

Avocatul fetei a cerut ca ea sa fie eliberata din inchisoare, insa judecatorul a refuzat cererea de acordare a cautiunii, potrivit Daily Star.

"Consideram inacceptabil faptul ca aceasta tanara s-a infectat cu Covid-19 in aceste circumstante", a declarat avocatul.

Oficialii puscariei au negat ca vedeta ar fi luat boala, iar ceea ce a declarat avocatul ei sunt doar minciuni:

"Se pare ca a devenit un obicei pentru autoritati sa nege totul. Nu are sens sa negam acest lucru. Directorul inchisorii ar trebui sa recunoasca infectia si sa admita ca a fost internata in spital", a mai spus avocatul fetei.

Modifică setările cookies