Un star din Premier League, acuzat că a făcut un copil cu amanta în luna de miere

Jaqueline Sousa Premier League Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 11:40
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 11:48

O superbă braziliancă susține că a dat naștere copilului unui star din Premier League.

Jaqueline Sousa, în vârstă de 34 de ani, nu a dorit să dezvăluie identitatea celui despre care spune că este tatăl fiicei sale de 18 luni, din motive legale, însă susține că acesta a fost de acord să susțină un test ADN pentru confirmarea celor susținute de ea.

Potrivit The Sun, ar fi vorba despre un fundaș din campionatul Angliei, care la începutul acestui an a invitat-o pe frumoasa braziliacă la petrecerea burlacilor și i-ar fi trimis mesaj de dragoste în timpul lunii de miere.

„Nu neagă că am avut o relație și nu neagă că s-a născut un copil la sfârșitul acesteia și este fericit să facă un test ADN. Dar el vrea în condițiile lui – vrea să se facă în Anglia, dar echipa mea juridică spune nu, deoarece copilul s-a născut în străinătate

Pentru ca testul să aibă loc, amândoi trebuie să mergem la aceeași clinică pentru a da o probă”, a susținut Jaqueline Sousa pentru sursa citată mai sus.

A acceptat să facă testul ADN, însă ezită să meargă în Brazilia

Fotbalistul amână efectuarea testului ADN, punând imposibilitatea de a se deplasa în Brazilia pe seama pandemiei de coronavirus și a antrenamentelor de la club.

„Sunt convinsă că nu vrea să mă vadă din cauza soției sale. El spune că nu vrea să călătorească din cauza pandemiei de coronavirus și pentru că acest lucru s-ar intersecta cu antrenamentele de la club. E un pic ciudat că poate juca fotbal oriunde pe lume, însă nu poate veni să facă un test”, a mai spus Jaqueline.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!