Politia livrare virale Virale

Un echipaj de POLITIE i-a livrat mancarea unui client! Barbatul a ramas SOCAT cand a deschis usa: povestea fabuloasa care a devenit virala

Un client care a comandat de la un local kebab a ramas uimit dupa ce politia i-a adus acasa comanda, deoarece il arestase pe soferul livrator. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Octombrie 2020, 15:17
Data actualizarii: Luni 26 Octombrie 2020, 15:40

Ofiterii britanici l-au oprit pe sofer in Woodley, Berkshire, dupa ce l-ar fi vazut fara asigurare sau permis. Dupa ce l-au oprit, politistii au crezut ca a condus sub influenta drogurilor si l-au arestat pe marginea drumului, potrivit TheSun. Oamenii legii nu au dorit sa il lase pe client fara mancare, asa ca i-au livrat personal kabab-ul inainte de a-l lua pe sofer in arest. 

Echipajul politiei rutiere din Valea Tamisei a oprit initial soferul pe o strada rezidentiala linistita in timp ce se afla in patrulare. Ei spun ca a dat detalii false, deoarece conducea fara persmis si cu asigurare falsa. In plus, una dintre anvelopele sale se afla intr-o stare foarte uzata. Dupa asta, ofiterii ar fi realizat ca a condus sub influenta drogurilor. 

"Soferul a dat date false, deoarece nu avea asigurare, nu avea permis, avea anvelopa uzata si conducea sub influenta drogurilor. Ofiterii si-au facut timp sa livreze kebabul la adresa corecta", a spus politia. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies