ULTIMA ORA. SOC la puscarie! Borcea a fost dus la spital: "E grav!" Ce a patit Spartanul

ULTIMA ORA. SOC la puscarie! Borcea a fost dus la spital: "E grav!" Ce a patit Spartanul

Cristi Borcea nu se acomodeaza prea bine la viata de detinut. Fostul spartan de la Dinamo a suferit un atac de panica sambata si a fost dus la spitalul inchisorii.

"Cristi Borcea, ieri (n.r. - sambata), a facut un atac de panica la Poarta Alba. si a fost dus nu pe spitalul penitenciarului Poarta Alba, ci la un spital in oras (n.r. - Constanta), unde i s-a facut un control amanuntit. Si, chiar de curand, interesandu-ma de starea lui de sanatate, mi s-a spus ca doarme, pentru ca i s-au administrat calmante. Adevarul este ca, daca a facut atac de panica, atunci chiar este grav. Si chiar si poate face asta: atunci cand intri, dintr-un spatiu mare, intr-un spatiu mic, faci acest atac de panica si de claustrofobie", a declarat Miron Cozma, potrivit ziarulring.ro.

Nici Copos nu trece prin momente mai bune, spune Cozma.

"Pur si simplu, de Copos... isi bat joc detinutii. Isi bat joc detinutii de el! Se duc la el pe sectie, ii bat in usa si spun: «Detinut Copos Gheorghe» iar el, care crede ca este gardianul, sare din pat si spune «Prezent!». Eu ii spun lui Copos ca ar trebui sa-si revina, sa fie putin mai responsabil, pentru ca a condus un imperiu financiar".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies