Transformarea "WOW" a lui Cristiano Ronaldo! Starul Realului a facut brate de culturist, fanii au ramas uimiti! Cum arata acum:

Autor: Sport.ro
Joi 17 Aprilie 2014, 17:58

	Transformarea "WOW" a lui Cristiano Ronaldo! Starul Realului a facut brate de culturist, fanii au ramas uimiti! Cum arata acum:

► Dinamo 1-1 (3-6) Steaua. Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei retur!

Transferat in 2009 la Real Madrid, echipa care stabilea la acea vreme un record all time al celei mai mari sume platite vreodata in schimbul unui fotbalist, Cristiano Ronaldo a intrat in galeria fotbalistilor "galactici" care au scris istorie in tricoul echipei blanco.

Idolul a milioane de fani si model pentru toti tinerii fotbalisti, Cristiano Ronaldo a creat astfel o adevarata industrie in jurul lui, acesta adunand zeci de milioane anual doar din drepturile de imagine, imagine pe care pune poarte mult pret.

In varsta de 29 de ani, Ronaldo este curtat de unele dintre cele mai mari companii ale planetei pentru a aparea in reclame si pentru a le promova produsele.

Cu aparitii pe copertile unora dintre cele mai vandute reviste de sport sau de fitness din lume, Ronaldo a impresionat dintotdeauna prin fizicul lui bine lucrat. Vazut intotdeauna ca fotbalistul cu fizicul perfect, avand forta, dar si viteza, Ronaldo este un exemplu la antrenamente, acesta ramanand de cele mai multe ori in sala de forta si dupa incheierea sedintelor de pregatire.

Mai multi fani au incercat astfel sa compare doua poze ale lui Ronaldo, una din 2010 si una din 2013, diferentele fiind extrem de mari.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Criza din industria auto se adâncește. Dacia își oprește din nou activitatea
BRAT

Modifică setările cookies