Virale

Tanara care a scandalizat planeta! A cerut 81 000 de euro sprijin pentru Covid-19 cu ajutorul unui cont fals si i-a cheltuit pe zboruri private

Danielle Miller (31 ani) a profitat de un program care asigura bani persoanelor afectate de Covid-19. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Mai 2021, 15:08
Data actualizarii: Duminica 16 Mai 2021, 15:11

Tanara este model pe Instagram si a luat bani de la programul menit sa ajute persoanele afectate de Covid-19. Conform Daily Star, fata s-a folosit de informatiile altor persoane si a sustras 81 000 de euro din fondul respectiv, deschis special pentru afacerile mici, astfel incat sa nu falimenteze. 

Autoritatile au anuntat ca Danielle a folosit datele unei alte femei pentru a crea un cont in banca, iar apoi a aplicat pentru un imprumut de la fondul respectiv. Dupa ce banii au intrat in contul sau, femeia ar fi cheltuit buna parte din ei pe zboruri private din Florida spre California. 

  • Tanara care a scandalizat planeta! A cerut 81 000 de euro sprijin pentru Covid-19 si i-a cheltuit pe zboruri private

Procurorii sustin ca dovezile sunt chiar pe contul ei de Instagram, acolo unde posta des fotografii in care isi expunea luxul in care traia. Mai mult, CBS Miami informeza ca politia a descoperit ca Danielle aplicase si pentru alte imprumuturi, ale caror valoare se ridica la aproximativ 750 000 de euro. 

Modifică setările cookies