krissy lynn Virale

Starul filmelor pentru adulti a cerut bani de la fani dupa ce a ramas imobilizata! "Numai asa imi pot continua cariera!" Cum arata inainte sa se accidententeze

Una dintre cele mai cunoscute actrite din filmele interzise minorilor si-a rugat fanii s-o ajute sa stranga bani de operatie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Iunie 2020, 22:39
Data actualizarii: Sambata 27 Iunie 2020, 22:40

Are probleme mari cu spatele si a ramas imobilizata! Are nevoie de 30 000 de dolari ca sa poata spera ca-si va continua viata la fel ca inainte. Krissy Lynn a deschis o pagina de donatii online si spune ca e impresionata de reactiile admiratorilor sai.

Femeia in varsta de 35 de ani a reusit pana acum sa stranga deja 7 000 de dolari.

  • Starul filmelor pentru adulti a cerut bani de la fani dupa ce a ramas imobilizata! Numai asa imi pot continua cariera! Cum arata inainte sa se accidententeze

"Coloana mea are nevoie de atentie medicala din partea neurochirurgilor. Mobilitatea mea e limitata in acest moment. Daca strang suficienti bani, voi documenta intreaga experienta si o voi publica pe canalul meu de Youtube", le-a scris Krissy urmaritorilor sai.

Starul din filmele pentru adulti a tinut sa le multumeasca fanilor ei pentru generozitate: "M-am simtit coplesita de actele de generozitate pe care le-am vazut. Stiu ca e greu in acest moment pentru toata lumea, dar simt ca nu am alta sansa. Va multumesc tuturor celor care ma ajutati!"

Modifică setările cookies