VIDEO SOCANT! Klitschko s-a transformat intr-un MONSTRU dupa ce a fost atacat in strada! Reactia lui e absolut INCREDIBILA

Autor: Sport.ro
Luni 20 Ianuarie 2014, 08:39

	VIDEO SOCANT! Klitschko s-a transformat intr-un MONSTRU dupa ce a fost atacat in strada! Reactia lui e absolut INCREDIBILA

Ucraina se afla in mijlocul unor proteste fara precedent.

Peste 200.000 de oameni protesteaza pe strazile din Kiev impotriva masurilor luate de Guvern privind sanctiunile si drepturile oamenilor care protesteaza dintr-un motiv sau altul.

Liderul opozitiei de la Kiev, Vitali Klitschko a venit in mijlocul lor, pentru a-i calma, inarmat cu un megafon. Insa a primit gaze in plina figura si nu mult a lipsit pana cand manifestantii sa inceapa o agresiune fizica impotriva sportivului - VIDEO AICI

In plus, chiar daca el a stat ore bune intre oamenii din strada si fortele de ordine, cetatenii care protestau nu au inteles gestul sau si l-au tratat cu furie.

Actiunile impotriva presedintelui Ucrainei au inceput dupa ce Ianukovici a refuzat sa semneze un acord de asociere cu Uniunea Europeana, lucru care n-a fost pe placul ucrainenilor.

Acestia au organizat mai multe proteste impotriva lui Ianukovici, care la randul sau a inasprit legile care reglementeaza protestetele de strada.

Replica lui Ianukovici a infuriat si mai mult populatia, iar duminica 200.000 de oameni au ocupat centrul Kievului si au avut mai multe ciocniri violente cu fortele de ordine. Politia a intervenit cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa.

Vitali Klitschko intentioneaza sa candideze la presedintia Ucrainei.

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies