SECUNDA care putea sa-i fie fatala unui copil de 1 an! Ce a facut acest caine este incredibil:

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Septembrie 2013, 16:56

	SECUNDA care putea sa-i fie fatala unui copil de 1 an! Ce a facut acest caine este incredibil:

Moment incredibil in Marea Britanie! Un caine si-a riscat propria viata pentru a salva copilul stapanei lui!

Jet este numele eroului local din Lancashire, Marea Britanie! Totul dupa ce i-a salvat viata lui Jacob, un copil de 1 an, care a fost la un pas sa fie omorat de o masina care pierduse controlul! Jet a sarit insa si a impins copilul din calea masinii iar accidentul a fost evitat incredibil!

Stapana lui Jet, Jessica Cowley, este oarba si are nevoie de Jet pentru a merge pe strada. Se afla alaturi de fiul ei de un an cand a avut loc incidentul.

"Imediat dupa ce am facut o curba spre intrarea in parc, am auzit scartaitul cauciucurilor unei masini si am cazut la pamant. Jet s-a smuls din mana mea. Ea este o catea puternica si a sarit sa imi impinga copilul din fata masinii. Chiar si cand eram la pamanant, ma bucuram doar pentru ca stiam ca Jacob este in siguranta. Jet s-a miscat foarte rapid" a povestit Jessica momentul.

"Jet este antrenata sa ma ajute dar nu si pentru asemenea lucruri. Nici nu vreau sa imi imaginez ce s-ar fi intamplat daca Jet nu ar fi facut ce a facut. Era ingrijorata pentru mine dar dupa ce m-a lins pe fata si a vazut ca sunt constienta, s-a linistita. Il iubeste pe Jacob si il considera ca al ei. Ce a facut a fost foarte curajos si sunt foarte mandra de ea" a mai spus Jessica.

Caroline Purnell, veterinar in orasul britanic, a fost martora la incident: "Cred ca ea a demonstrat exact cat de importanti sunt acesti caini. Nu a avut nicio grija pentru propria siguranta si a sarit sa protejeze copilul stapanului inainte sa-si ajute stapanul" a spus ea.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT