Scandal major după documentarul Georginei! Experții au făcut praf seria după câteva scene: „Nu și-a dat nimeni seama?!”

Georgina Rodriguez cristiano ronaldo georgina rodriguez Soy Georgina Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 21:39
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 21:40

Georgina Rodriguez (28 ani) și-a lansat un serial documentar despre viața ei. 

Iubita lui Cristiano Ronaldo a colaborat cu Netflix pentru a-și spune povestea vieții, în cadrul unei serii ce are șase episoade. Acolo apare și fotbalistul portughez, care vorbește despre relația pe care o are cu partenera sa, iar în unele scene și copiii. 

Scenele respective sunt menite să o portretizeze pe Georgina în latura sa maternă, arătând câtă grijă are de cei 4 copii ai lui Ronaldo. Georgina și jucătorul au împreună o singură fetiță, însă tânăra este însărcinată cu gemeni, iar pe ceilalți copii îi crește ca și cum ar fi ai săi. 

Scandal major după documentarul Georginei

Cu toate astea, seria a provocat și controverse, iar acum o serie de reacții negative și acuzații la adresa Georginei au apărut. Firma RiveKids, specializată în siguranță rutieră, a analizat seria „Soy Georgina” și a atras atenția asupra unor nereguli.

„Am dovedit ceea ce constituie unul dintre cele mai problematice comportamente dintr-un vehicul, acela în care minorii nu poartă centura de siguranță și hamurile unui scaun pentru copii. 

Platforma Netflix o descrie pe Georgina Rodriguez ca mamă, influencer, femeie de afaceri și pereche a celebrului fotbalist, Cristiano Ronaldo. Nu ne îndoim de faptul că Georgina poate fi o bună femeie de afaceri, însă ceea ce surprinde este faptul că Netflix o prezintă ca pe un exemplu de mamă și influencer, când își duce fetița de 4 ani în scaunul pentru copii, fără să aibă vreo centură sau vreun ham pus și un alt minor, fără centură de siguranță. 

E cel mai văzut documentar de pe Netflix în diferite țări în ianuarie 2022 și nimeni nu și-a dat seama de erorile grave comise în ceea ce privește siguranța rutieră?”, a declarat Jose Lagunar, directorul firmei menționate și expert în siguranță rutieră, citat de cotidianul SPORT.

Acesta atrage atenția asupra milioanelor de accidente și decese provocate de faptul că în cazul accidentelor rutiere nu sunt purtate centurile de siguranță. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!