Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Manchester United Virale

Ronaldo, răsfățat de Georgina! Superstarul este scutit de la treburile casnice bărbătești: „Îmi place să am grijă de casă”

Cristiano Ronaldo are tot confortul necesar acasă pentru a se concentra doar la fotbal. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Februarie 2022, 15:01
Data actualizarii: Joi 10 Februarie 2022, 15:17

Cristiano Ronaldo (37 ani) traversează o perioadă dificilă la Manchester United. Superstarul portughez a izbutit un record negativ și a ajuns la 5 meciuri fără gol. Ultima dată când s-a întâmplat asta a fost în deceniul trecut, mai precis în 2010, când evolua pentru Real Madrid. 

Însă, Cristiano Ronaldo a acordat un interviu la începutul lui 2022 în care a mărturisit că a venit la Manchester United pentru obiective mărețe și că își dorește să câștige Premier League și UEFA Champions League. Iar Georgina Rodriguez (28 ani), iubita superstarului, îi oferă tot confortul necesar acasă pentru a fi concentrat doar la fotbal. Ronaldo este scutit inclusiv de la treburile casnice bărbătești.

Georgina: „Ați vrea să schimbați un bec aflat la 20 de metri de podea?”

„Să schimbi becurile în casa noastră este imposibil, pentru că avem tavanele foarte înalte. Dacă ați fi voi Cristiano Ronaldo, ați vrea să schimbați un bec aflat la 20 de metri de podea? Cel mai bine nu.

Trebuie să aibă grijă de el pentru a putea fi pe cât de bun se poate. De restul mă ocup eu. Mă asigur că totul este în regulă. Îmi place să am grijă de casă și de familie.

Nici de gătit, nu gătește. După ce se antrenează toată dimineața, merită să găsească o farfurie caldă cu un preparat gătit cu dragoste. Avem un chef, dar uneori mai gătesc și eu”, a declarat Georgina Rodriguez pentru Latin Times.

Modifică setările cookies