Tort de 12 milioane de like-uri. Surpriza pregătită de Georgina Rodriguez pentru aniversarea lui Cristiano Ronaldo 

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Februarie 2022, 16:18
Data actualizarii: Duminica 06 Februarie 2022, 16:49

Cristiano Ronaldo a împlinit 37 de ani, ocazie cu care a fost sărbătorit în familie, alături de Georgina Rodriguez copii și prieteni.

Pentru un asemenea eveniment, partenera starului portughez a pregătit un tort pe măsură, CR7, ornat cu cremă de vanilie și căpșune. 

Imaginea postată pe contul de Instagram al lui Ronaldo a strâns peste 12 milioane de like-uri într-un timp record și numeroase mesaje de felicitare.

Cadou neașteptat din partea iubitei

Însărcinată cu gemeni, Georgina Rodriguez s-a pregătit cum se cuvine pentru ziua de naștere a fotbalistului, făcându-i cadou un bolid cu șapte locuri, perfect pentru perioada care urmează, în care familia lor se va mări.

Vizibil emoționat, Ronaldo a avut lacrimi în ochi când a văzut cadoul, iar copiii au fost foarte încântați de mașină. 

Ronaldo se mândrește cu o colecție impresionantă de mașini 

Într-unul dintre episoadele show-ului este prezentată colecția impresionantă de mașini a starului portughez, evaluată la aproximativ 22 de milioane de euro.

Cel mai scump automobil pe care îl deține Cristiano Ronaldo este un Bugatti Centodieci, un model exclusivit care costă în jur de 10 milioane de euro.

Printre mașinile pe care le mai deține Cristiano Ronaldo se află și Veyron, Chiron și La Voiture Noire de la Bugatti, un Mercedes de 700.000 de euro, un Ferrari F430, un Rolls Royce Phantom, un Lamborghini Aventador, un Maserati GranCabrio, un Bentley Continental GTC și un McLaren Senna. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!