Reporterita PLACATA de un jucator de un fotbal american! Reactia de milioane a jucatorului: "Pot sa te scot in oras?" VIDEO

Autor: Sport.ro
Joi 22 Noiembrie 2018, 16:06

	Reporterita PLACATA de un jucator de un fotbal american! Reactia de milioane a jucatorului: "Pot sa te scot in oras?" VIDEO

O reporterita de la ESPN a simtit pe pielea ei ce inseamna un placaj la fotbalul american. 

S-a intamplat la un meci din campionatul de colegii in SUA. Laura Rutledge de la ESPN transmitea in direct in momentul in care un jucator a gresit tinta si a placat-o intr-un mod brutal. Femeia a zdruncinata serios, dar a scapat nevatamata. Ea le-a multumit celor care s-au oferit s-o ajute imediat.

Fosta Miss Florida, Laura i-a atras atentia jucatorului care a placat-o. Prather Hudson si-a cerut scuze prin intermediul Twitter, iar apoi a invitat-o in oras pe frumoasa reporterita.

"Hey, Laura. Imi pare rau ca te-am placat, dar ...pot sa te iau la 7?", a scris jucatorul. Femeia nu a raspuns pana acum. :)

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Alegeri europarlamentare și referendum. Numărul total de alegători așteptați la vot este de 18.968.840 de persoane
BRAT