Recenzie INCREDIBILA lasata de o femeia la un costum de baie! Articolul vestimentar ar fi salvat-o dupa ce a fost atacata de un rechin

Recenzie INCREDIBILA lasata de o femeia la un costum de baie! Articolul vestimentar ar fi salvat-o dupa ce a fost atacata de un rechin

E femeie a evaluat un costum de baie cu 10/10, dupa ce supravietuit atacului unui rechin.

Postarea a devenit virala pe Twitter, iar multi oameni vor sa cumpere acum articolul vestimentar. Femeia a lasat o recenzie incredibila la un costum de baie cumparat de la J. Crew, dupa ce ar fi ajutat-o sa se salveze in falcile unui rechin. Cumparatoarea inota in largul coastei din Carolina de Sud, dar calatoria nu a fost cum se astepta, dupa ce un vizitator strain a decis sa o atace pe la spate. 

In recenzia sincer ea a acordat costumului 5 stele si a recunoscut ca a supravietuit atacului unui rechin.

"Mi-a placut acest costum de baie din momentul in care l-am cumparat. Este foarte confortabil, dar o experienta recenta m-a facut sa il apreciez la un alt nivel. Inotam in largul coastei din Carolina de Sud, cand un rechin m-a atacat pe la spate. Chiar daca mi-a lasat o vanataie uriasa si urmele dintilor pe pielea mea, costumul de baie a scapat navatamant", a fost recenzia femeii anonime. 

Potrivit Mirror, recenzia a devenit virala atunci cand a fost distribuita in online de Amy Leigh. Postarea a reusit sa stranga 50.000 de distribuiri in doar cateva ore.   

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies