coronavirus covid-19 Donald Trump Virale

Reactia unei firme de dezinfectanti dupa declaratiile controversate ale lui Trump! Presedintele sugera injectarea cu solutiile respective ca tratament pentru Covid-19

O firma de dezinfectanti a oferit un raspuns oficial dupa ce Donald Trump a scandalizat comunitatea medicala cu declaratiile sale.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Aprilie 2020, 15:19
Data actualizarii: Vineri 24 Aprilie 2020, 15:21

Presedintele SUA a sugerat ca solutiile dezinfectante ar putea fi studiate ca o posibila metoda de tratare importiva noului coronavirus.

"Vad ca dezinfectantul il distruge intr-un minut. Un minut. Exista vreo cale sa putem face asta, prin injectare su aproape o curatare? Ar fi interesant de verificat asta. Nu sunt medic, dar sunt o persoane care are un bun stiti voi ce", a spus Donald Trump, aratand spre propriul cap.

Producatorul Lysol si Dettol a venit cu o reactie imediata si a facut un apel la toti oamenii sa nu isi introduca dezinfectanti in organism pe nicio cale:

"In niciun caz, produsele noastre dezinfectante nu trebuie administrate in corpul uman, prin injectare, ingestie sau prin orice alta cale", a spus compania, potrivit Reuters.

Modifică setările cookies