Gigi Becali Război în Ucraina Vladimir Putin Virale

Putin a băgat frica în Gigi Becali: „Aș lua-o la fugă dacă m-aș întâlni cu el!” De ce se teme patronul FCSB

„Războinicul luminii” recunoaște că se teme de Vladimir Putin.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 13:46
Data actualizarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 13:52

Gigi Becali a vorbit deschis despre războiul din Ucraina. Patronul FCSB a susținut că nu se teme de conflictul armat, deoarece se încrede în cuvinetele lui Iisus Hristos, care a spus că „războaie vor mai fi, dar nu va fi sfârșitul”.

Cu toate acestea, latifundiarul din Pipera recunoaște că se teme de Vladimir Putin și că simte fiori reci pe spinare de fiecare dată când îl vede la televizor.

Becali: „Războiul ăsta este pentru bani!”

„Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul.

Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii nu au reuşit să doboare un oraş, Kiev-ul? Cum să doboare Europa, care este apărată de NATO?

Pe mine nu mă interesează pastilele cu iod, pentru că nu o să fie bombă nucleară. Oricine dă nucleară moare şi el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu ştiu aşa, orice bătaie este pe bani. Războiul ăsta este pentru bani, eu aşa cred, pentru bogăţiile Ucrainei.

Războiul ăsta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu este a noastră, Putin dacă vrea, o ia în două ore. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el.

Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am un buncăr placat cu plumb”, a spus Gigi Becali la RomâniaTV.

Rusia și Ucraina se află în război din 24 februarie, când armata lui Putin a invadat teritoriul țării vecine.

Modifică setările cookies