Popunere ASTRONOMICA facuta Guvernului Romaniei! Ion Tiriac arunca milioane pentru un nou stadion: "Maine dimineata eu le pun 30 de milioane de euro pe masa!"

Ion Tiriac sala polivalenta stadion nou Virale Popunere ASTRONOMICA facuta Guvernului Romaniei! Ion Tiriac arunca cu milioane pentru un nou stadion: "Maine dimineata eu le pun 30 de milioane de euro pe masa!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Septembrie 2020, 16:20
Data actualizarii: Luni 21 Septembrie 2020, 16:42

Ion Tiriac a facut o propunere astronomica Guvernului Romaniei.

Miliardarul roman a declarat ca pune la dispozitie 30 de milioane de euro pentru construirea unei noi sali polivalente in Bucuresti si un nou stadion Dinamo. Tiriac a precizat ca acest lucru este posibil doar daca guvernul va efectua constructia dupa planurile sale. Planul va fi preluat dupa modelul unei sali polivalente din SUA. Chiar daca doreste sa investeasca un munte de bani, Ion Tiriac este dezamagit de atitudinea celor din conducerea tarii. 

"Spune-i dumneata Guvernului dumitale ca maine dimineata eu le pun 30 de milioane de euro pe masa si cinci hectare atat pentru un stadion Dinamo modernizat, cat si pentru o sala modernizata. Sa vina ei cu 30 de milioane de euro, nu mai mult! Cu 60 de milioane, fac o sala polivalenta de 18-20.000 de locuri, dar o fac exact cum vreau eu! Eu sunt extraordinar de inteligent cand sunt prost. Cand sunt prost, nu fac altceva decat sa ma duc in Statele Unite, unde sunt vreo 500 de sali, si aleg: «Nu, nu, nu, nu, p-asta o vreau!». Nu exista o capitala eurpeana care sa n-aiba un lacas polivalent pentru expozitii, pentru sport. Dar cu cine vorbesti, ca n-ai cu cine vorbi?", a declarat Tiriac pentru Gazeta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!