Virale

"N-am mai facut-o de ANI de zile!" Gluma cu care Wayne Rooney si-a distrus VIATA in dormitor. Sotia Coleen va intra in pamant de RUSINE

Fotbalistul Wayne Rooney (34 de ani) a comis o gafa cu care si-a complicat serios casnicia cu iubita din copilarie, Coleen.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Septembrie 2020, 16:28
Data actualizarii: Duminica 20 Septembrie 2020, 16:33

Inca jucator activ, in divizia a doua engleza, la Derby County, Rooney a participat recent la un meci de caritate organizat de Unicef, destinat strangerii de fonduri pentru copiii defavorizati. 

La "after-party-ul" organizat ulterior, britanicul a avut cateva remarci total neobisnuite, plangandu-se (in gluma sau nu) de lipsa activitatii sexuale. Astfel, mai multe persoane prezente la respectiva receptie au confirmat faptul ca Wayne Rooney a adus in discutie viata sa intima si relatia cu Coleen, sotia pe care a cunoscut-o inca din primii ani ai adolescentei.

"N-am mai facut-o de ani de zile!", s-a pronuntat Rooney de mai multe ori, cei care l-au auzit intrand serios la banuieli daca e o gluma sau nu. In mod cert, cea mai "sifonata" din acest episod va iesi Coleen Rooney, care probabil ii va cere explicatii fostului mare international englez.

Modifică setările cookies