"N-am mai facut-o de ANI de zile!" Gluma cu care Wayne Rooney si-a distrus VIATA in dormitor. Sotia Coleen va intra in pamant de RUSINE

"N-am mai facut-o de ANI de zile!" Gluma cu care Wayne Rooney si-a distrus VIATA in dormitor. Sotia Coleen va intra in pamant de RUSINE

Fotbalistul Wayne Rooney (34 de ani) a comis o gafa cu care si-a complicat serios casnicia cu iubita din copilarie, Coleen.

Inca jucator activ, in divizia a doua engleza, la Derby County, Rooney a participat recent la un meci de caritate organizat de Unicef, destinat strangerii de fonduri pentru copiii defavorizati. 

La "after-party-ul" organizat ulterior, britanicul a avut cateva remarci total neobisnuite, plangandu-se (in gluma sau nu) de lipsa activitatii sexuale. Astfel, mai multe persoane prezente la respectiva receptie au confirmat faptul ca Wayne Rooney a adus in discutie viata sa intima si relatia cu Coleen, sotia pe care a cunoscut-o inca din primii ani ai adolescentei.

"N-am mai facut-o de ani de zile!", s-a pronuntat Rooney de mai multe ori, cei care l-au auzit intrand serios la banuieli daca e o gluma sau nu. In mod cert, cea mai "sifonata" din acest episod va iesi Coleen Rooney, care probabil ii va cere explicatii fostului mare international englez.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situație critică în Europa, din cauza Covid-19. În Spania, numărul real al infectărilor ar depăși 3 milioane
BRAT

Modifică setările cookies