Motivul incredibil pentru care un tanar vrea sa-si dea familia in judecata! Mesajul barbatului a devenit viral pe internet

virala FAMILIE India judecata Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Aprilie 2021, 11:56
Data actualizarii: Sambata 10 Aprilie 2021, 11:59

Un barbat din India a devenit viral pe internet dupa ce a anuntat ca vrea sa-si dea familia in judecata.

Tanarul in varsta de 29 de ani si-a anuntat intentia de a-si da parintii in judecata, sustinand ca el nu si-a dat consimtamantul pentru a fi nascut. Astfel, barbatul cere ca parintii sa il plateasca pentru tot restul vietii. 

Anuntul a fost facut intr-un videoclip postat pe YouTube, care a devenit viral printre internauti. 

"Vreau ca toata lumea sa realizeze un lucru, ca oamenii se nasc fara consimtamantul lor. Vreau sa inteleaga ca nu datoreaza nimic parintilor lor.

Daca ne nastem fara consimtamantul nostru, ar trebui sa fim intretinuti pentru tot restul vietii noastre. Ar trebui sa fim platiti de parinti pentru a trai.

Pentru copii, as vrea sa spun: nu faceti nimic pentru parintii vostri daca nu doriti. Daca vreti, daca aveti cu adevarat chef sa faceti ceva, faceti acel lucru", a declarat barbatul, in 2019. 

Tanarul indian este adept al antinatalismului, o ideologie bizara, dar care a capatat din ce in ce mai multa popularitate si care spune ca este gresit din punct de vedere moral ca oamenii sa procreeze. 

Mama barbatului, de meserie avocat, a reactionat dupa declaratia fiului ei, spunand ca isi va recunoaste vina doar daca se va gasi o explicatie pentru cum ar fi putut sa ii ceara consimtamantul copilului inainte de nastere. 

"Daca va putea veni cu o explicatie rationala cu privire la modul in care am fi putut sa-i cerem consimtamantul pentru a se naste, imi voi accepta vina", a spus femeia, potrivit Fox News.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!