Virale

MM Stoica și-a deschis sufletul în fața suporterilor! Ce mesaj le-a transmis + Un fan, premiat cu un tricou

MM Stoica, mesaj emoționant pentru români.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 19:38
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 19:43

Managerul general al FCSB a distribuit astăzi pe contul personal de Facebook două fotografii care imortalizează momente diferite din viața sa. În ambele este alături de fiica sa și de Gigi Becali, la biserică.

Cele două fotografii au fost însoțite de un citat din Coloseni, care îndeamă oamenii să-și iubească semenii.

  • MM Stoica

„Dar, mai presus de toate acestea, îmbrăcaţi-vă cu dragostea, care le leagă pe toate într-o armonie perfectă!  (Coloseni 13,14)”, a fost mesajul care a însoțit mesajul postat de MM Stoica pe contul personal de Facebook.

Ulterior, directorul general de la FCSB a revenit un mesaj la propria postare, prin care le-a promis fanilor un tricou cu semnătura unuia dintre fotbaliștii FCSB-ului dacă vor ghici când a fost făcută prima fotografie.

„Un tricou cu semnătura unuia dintre cei mai importanți fotbaliști ai Stelei din ultimele 2 decenii pentru cine știe botezul cui urma să se săvârșească în biserica în fața căreia s-a făcut prima fotografie”, a fost mesajul lui MM Stoica.

Un fan vigilent a știut răspunsul corect: botezul fiului lui Mirel Rădoi și s-a ales cu premiul promis de oficialul FCSB-ului.

Modifică setările cookies