MILIOANE de barbati ar intra in DELIR! A ramas singura sexy-jurnalista Diletta Leotta? Raspunsul SEC al iubitului boxer

MILIOANE de barbati ar intra in DELIR! A ramas singura sexy-jurnalista Diletta Leotta? Raspunsul SEC al iubitului boxer

Un tabloid din Italia a lansat vestea ca cea mai sexy jurnalista din lume nu mai formeaza un cuplu cu boxerul Daniele Scardina.

Diletta Leotta (28 de ani) parea sa se inteleaga de minune cu iubitul sau, insa ceva scartaie in paradis. Cum fum fara foc nu iese, frumoasa italianca ar putea deveni in curand din nou o femeie libera, spre bucuria multot barbati care ar vrea sa ajunga cumva la inima ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esclusiva di #settimanalenuovo ! È finita tra @dilettaleotta e @danieletoretto . Tutti i dettagli sul prossimo numero in edicola

A post shared by Riccardo Signoretti (@riccardo_signoretti) on

Pana la o confirmare sau infirmare oficiala, ramane doar informatia adusa de saptamanalul italian "Nuovo", conform careia relatia dintre Diletta si Daniele s-ar fi consumat deja. "S-a terminat iubirea", va aparea pe coperta noului numar al revistei din Cizma.

Intre timp, singura reactie din partea celor doi implicati a venit pa Instagram, de la boxerul Scardina. Astfel, el a publicat un story in care scrie simplu "bla, bla, bla", alaturi de o fotografie cu o mana a carei degete impreunate formeaza cunoscutul semn "gura mica".

Diletta Leotta si Daniele Scardina sunt impreuna de aproximativ un an, timp in care au avut cateva iesiri publice, dovedite cu fotografii romantice in spatiul virtual. De asemenea, au petrecut impreuna perioada de carantina, la un moment dat zvonindu-se ca au pus la cale detaliile nuntii.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor avea cărţi de identitate noi. Ce date nu vor mai fi trecute în cip
BRAT