MILIOANE de barbati ar intra in DELIR! A ramas singura sexy-jurnalista Diletta Leotta? Raspunsul SEC al iubitului boxer

Diletta Leotta Daniele Scardina Virale MILIOANE de barbati ar intra in DELIR! A ramas singura sexy-jurnalista Diletta Leotta? Raspunsul SEC al iubitului boxer
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iulie 2020, 11:31
Data actualizarii: Vineri 17 Iulie 2020, 11:36
Un tabloid din Italia a lansat vestea ca cea mai sexy jurnalista din lume nu mai formeaza un cuplu cu boxerul Daniele Scardina.

Diletta Leotta (28 de ani) parea sa se inteleaga de minune cu iubitul sau, insa ceva scartaie in paradis. Cum fum fara foc nu iese, frumoasa italianca ar putea deveni in curand din nou o femeie libera, spre bucuria multot barbati care ar vrea sa ajunga cumva la inima ei.

  • MILIOANE de barbati ar intra in DELIR! A ramas singura sexy-jurnalista Diletta Leotta? Raspunsul SEC al iubitului boxer

Pana la o confirmare sau infirmare oficiala, ramane doar informatia adusa de saptamanalul italian "Nuovo", conform careia relatia dintre Diletta si Daniele s-ar fi consumat deja. "S-a terminat iubirea", va aparea pe coperta noului numar al revistei din Cizma.

Intre timp, singura reactie din partea celor doi implicati a venit pa Instagram, de la boxerul Scardina. Astfel, el a publicat un story in care scrie simplu "bla, bla, bla", alaturi de o fotografie cu o mana a carei degete impreunate formeaza cunoscutul semn "gura mica".

Diletta Leotta si Daniele Scardina sunt impreuna de aproximativ un an, timp in care au avut cateva iesiri publice, dovedite cu fotografii romantice in spatiul virtual. De asemenea, au petrecut impreuna perioada de carantina, la un moment dat zvonindu-se ca au pus la cale detaliile nuntii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!