LOVITURA dupa lovitura pentru Reghe si Anamaria! Ce se intampla cu masina de LUX, mobila si banii pe care i-au primit de la arabi

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Februarie 2015, 06:59

	LOVITURA dupa lovitura pentru Reghe si Anamaria! Ce se intampla cu masina de LUX, mobila si banii pe care i-au primit de la arabi

Antrenorul Stelei se va intoarce acasa doar cu banii intrati in cont pana acum. Restul vor ramane in proprietatea clubului.

Demiterea lui Reghecampf va fi oficializata in urmatoarele zile. Antrenorul Stelei isi face deja bagajele si se pregateste de o revenire in Romania, insa nu demiterea ar fi cea mai mare problema.

Fostul antrenor al Stelei se va intoarce de la arabi doar cu banii pe care ii are deja in cont. Desi au aparut stiri in presa araba cum ca Reghe si-a fi trimis deja in Romania masina de lux si mobila din casa, acest lucru a fost infirmat de sotia sa, Ana-Maria Prodan: "Masinile de la arabi nu pot fi inscrise in Romania deci degeaba o duci acolo iar mobila e imposibil sa o trimitem in Romania pentru ca este a clubului, nu a noastra", a spus impresara pentru Sport.ro

 

 

 

 

Fara bani, fara masina, fara mobila

 

O alta problema a lui Reghe este suma pe care Al Hilal ar trebui sa i-o plateasca daca il va demite.

Reghe are o clauza de 1 milion de euro insa fostul antrenor al lui Al Hilal, Ilie Balaci, cel care a activat la club intre 1997 si 2003 in 3 mandate, spune ca Reghe isi poate lua gandul de la banii restanti.

(FOTO - presa din Arabia scrie ca Reghe va pleca cu mana goala de la Al Hilal)

"De acum incep problemele. Sa vedem ce poate face. Eu n-am avut dificultati dar cum sa va zic, Blatter in Romania nu prea vine, dar in Arabia Saudita mai face vizite. Poti sa ai contract beton. Te judeci cu ei pana li se da tot lor dreptate.", a spus Balaci pentru editia tiparita a Gazetei.

 

Singurul roman fara trofeu la Al Hilal

 

Reghecampf este singurul roman fara trofeu castigat la Al Hilal in ultimii 20 de ani. Acesta este succesorul lui Balaci, Iordanescu si Olaroiu insa acestia au reusit sa isi treaca in palmares cel putin doua trofee fiecare.

Zestrea cea mai mare o are Balaci, care are 5 trofee castigate cu Al Hilal, 1 Cupa a Campionilor Golfului, 1 titlu, 1 Supercupa a Asiei, 1 Cupa a Cupelor si Cupa Printului. Iordanescu are si el Liga Campionilor Asiei castigata si Cupa Printului, in timp ce Olaroiu a castigat 1 titlu si 2 Cupe ale Printului.

Criză politică. PNL nu renunță la Cîțu ca premier: ”Nici nu se pune în discuţie”
BRAT
Modifică setările cookies