Lazar Angelov Virale

Lazar Angelov te invata sa faci MUSCHI DE OTEL! Unul dintre cei mai populari atleti de pe Facebook isi vinde SECRETUL

Lazar Angelov, "culturistul spartan", te invata sa faci muschi. Sportivul bulgar, care a devenit celebru pe Facebook pentru forma sa fizica, strangand peste 5 milioane de fani, a decis sa scoata un e-book.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 August 2014, 21:24
Data actualizarii: Vineri 01 August 2014, 21:50

Lazar Angelov, probabil unul dintre cele mai cunoscute modele de fitness din lume, sportiv de origine bulgara, face senzatie pe retelele de socializare. Cu peste cinci milioane de fani doar pe Facebook, bulgarul a devenit extrem de popular in ultimele luni, acesta fiind foarte activ pe site-urile de socializare.

Cu multe postari legate de fitness, cu sfaturi pentru sportivii amatori si cu fel de fel de fotografii postate, Lazar Angelov a devenit repede unul dintre cei mai "viralizati" atleti de pe Facebook.

Iar celebritatea pare sa-i priasca acestuia, care s-a gandit ca poate face bani buni de pe urma aspectului si a cunostintelor sale. Acesta a scos de curand un e-book - "ABS: The secret revealed", in care dezvaluie metodele sale de antrenament, dieta si modul in care a reusit sa evolueze de-a lungul anilor.

Bulgarul se bucura deja de un succes important, iar fanii se declara foarte incantati de decizia sa.

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE EBOOK-UL LUI ANGELOV

Modifică setările cookies