Klopp traieste o adevarata DRAMA! Mama anternorului de la Liverpool s-a stins, iar el nu poate merge la inmormantare din cauza restrictiilor Covid-19! Ce a spus tehnicianul

Jurgen Klopp covid-19 Virale Klopp traieste o adevarata DRAMA! Mama anternorului de la Liverpool s-a stins, iar el nu poate merge la inmormantare din cauza restrictiilor Covid-19! Ce a spus tehnicianul
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Februarie 2021, 14:32
Data actualizarii: Miercuri 10 Februarie 2021, 14:34

Jurgen Klopp (53 ani) a primit o veste cu adevarat tragica!

Mama antrenorului de la Liverpool s-a stins din viata la 81 de ani, anunta Bild. Cu atat mai dureros pentru tehnicianul neamt este faptul ca nu poate merge la inmormantarea mamei sale in Germania, din cauza restrictiilor de Covid-19. 

Germania are interdictii la granite, iar persoanele care vin din Marea Britanie nu pot intra din cauza noii tulpini de coronavirus. 

Klopp a avut un mesaj pentru mama sa intr-un interviu pentru Schwarzwaelder-bote. 

"Ea a insemnat totul pentru mine. A fost o mama adevarata, in sensul real al cuvantului. Sunt crestin devotat, stiu ca se afla intr-un loc mai bun acum. 

Insa, nu pot merge la inmormantare din cauza perioadei groazince in care ne aflam. Imediat cum ne vor permite circumstantele, vom tine o ceremonie frumoasa, care sa fie similara", a spus Klopp. 

Presa locala anunta ca mama lui Klopp suferea de o boala incurabila, motiv pentru care s-a stins din viata. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!