Virale

Droguri in pachete de dulciuri! Politia avertizeaza toti parintii: contin cantitati uriase de CANNABIS si sunt extrem de periculoase

Politia din Marea Britanie a trimis un avertisment catre toti parintii, dupa ce au fost primite mai multe rapoarte despre copii care mananca dulciuri ce contit droguri din clasa B.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2020, 09:46
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2020, 09:51

Mai multi copii din Marea Britanie au consumat dulciuri care contin cantitati uriase de cannabis. In orasul Cumbria au fost deja vazute mai multe rapoarte cu copii care au consumat dulciurile, iar politia a emis un avertisment de urgenta pentru parinti sa se fereasca de aceste 'gustari'.

Potrivit Daily Star, drogurile din aceste dulciuri sunt mult mai puternice decat o tigara cu marijuana. Potrivit studiilor, o tigara cu acest drog contine in medie aproximativ 100-122 mg de THC (n. r. substanta psihoactiva nociva), in timp ce aceste dulciuri contin 500 mg de THC si 0.1 mg de CBD.

  • Droguri in pachete de dulciuri! Politia avertizeaza toti parintii: contin cantitati uriase de CANNABIS si sunt extrem de periculoase

"Ambalajele arata in estenta ca orice pachet de dulciuri, asa ca parintii sunt rugati sa fie constienti. Oricare dintre aceste dulciuri au un continut de THC cu adevarat ridicat si sunt foarte periculoase, dar si ilegale. THC este principalul compus psihoactiv gasit in cannabis.

Ofiterii au facut deja o serie de perchezitii", a declarat un purtator de cuvant al politiei din Cumbria.

Aceste produse sunt vandute online de obicei, de catre comercianti americani.

In Marea Britanie sunt legale produsele cu un continut maxim de THC de pana la 0.2%, potrivit aceleiasi surse.

Modifică setările cookies