Drama tinerei atacate de propriul caine in timp ce dormea. Animalul fusese salvat din mainile unui proprietar violent

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Februarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Marti 09 Februarie 2021, 16:02
Presa britanica a relatat un incident trist in care proprietara unui caine a fost atacata extrem de violent de patrupedul pe care il tinea in casa.

Keira Ladlow, o tanara de 25 de ani din Birmingham, a ajuns in atentia opiniei publice cu tragedia care i s-a intamplat, ea decedand ca urmare a ranilor provocate de cainele de companie pe care il detinea. Conform anchetatorilor, evenimentul s-a produs noaptea, Keira fiind atacata de animal in timp ce dormea.

Din cate se pare, cainele respectiv e Staffordshire Bull Terrier, o rasa potential periculoasa originara din Regatul Unit, si fusese recent adoptat de familia tinerei ca urmare a faptului ca era maltratat de fostul proprietar. Potrivit politiei, tocmai aceste antecedente ar fi provocat asaltul fatal asupra femeii. 

Surse din ancheta spun ca vecinii au auzit in acea noapte strigate si latraturi puternice, insa nu si-au dat seama ce s-a intamplat. Din pacate, la momentul atacului, Keira era singura in casa, astfel ca n-a avut cine sa intervina la timp. Ca urmare a celor petrecute, familia victimei a decis sa eutanasieze cainele.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!