drama operatie Virale

Drama femeii care a vrut sa-si aranjeze parul, dar a gresit "fixativul". Doctorii au bagat-o in operatie

O intamplare ireala face furori pe retelele de socializare, protagonista fiind o femeie care a avut o idee total neinspirata.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Februarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Vineri 12 Februarie 2021, 18:49

Tessica Brown e numele celei despre care trebuie sa stie de-acum inainte toate reprezentantele sexului frumos aflate in cautarea perfectiunii in ceea ce priveste coafura. Povestea americancei a devenit una virala pe internet, incheindu-se cu un final fericit abia dupa interventia doctorilor.

Totul a pornit de la faptul ca i se terminase fixativul de par pe care il folosea in mod obisnuit, astfel ca Tessica Brown a fost nevoita sa improvizeze. Ei bine, ea a ales ce-a gasit prin casa, mai exact un adeziv "Gorilla Glue" utilizat exclusiv in lipirea materialelor de plastic sau lemnoase.

"Mi-am spalat parul de 15 ori si nu se misca", a remarcat Tessica in spatiul virtual, postand imagini cu podoaba sa capilara intepenita. Vazand ca nu are nici o solutie, americanca s-a lasat pe mana chirurgilor plasticieni. "Scalpul ei e extrem de sensibil si va avea nevoie de ceva timp pentru a se recupera. In prezent se odihneste si se vindeca de calvar", au mentionat apropiatii femeii in varsta de 40 de ani.

Modifică setările cookies