Drama femeii care a vrut sa-si aranjeze parul, dar a gresit "fixativul". Doctorii au bagat-o in operatie

drama operatie Virale Drama femeii care a vrut sa-si aranjeze parul, dar a gresit "fixativul". Doctorii au bagat-o in operatie
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Februarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Vineri 12 Februarie 2021, 18:49
O intamplare ireala face furori pe retelele de socializare, protagonista fiind o femeie care a avut o idee total neinspirata.

Tessica Brown e numele celei despre care trebuie sa stie de-acum inainte toate reprezentantele sexului frumos aflate in cautarea perfectiunii in ceea ce priveste coafura. Povestea americancei a devenit una virala pe internet, incheindu-se cu un final fericit abia dupa interventia doctorilor.

Totul a pornit de la faptul ca i se terminase fixativul de par pe care il folosea in mod obisnuit, astfel ca Tessica Brown a fost nevoita sa improvizeze. Ei bine, ea a ales ce-a gasit prin casa, mai exact un adeziv "Gorilla Glue" utilizat exclusiv in lipirea materialelor de plastic sau lemnoase.

"Mi-am spalat parul de 15 ori si nu se misca", a remarcat Tessica in spatiul virtual, postand imagini cu podoaba sa capilara intepenita. Vazand ca nu are nici o solutie, americanca s-a lasat pe mana chirurgilor plasticieni. "Scalpul ei e extrem de sensibil si va avea nevoie de ceva timp pentru a se recupera. In prezent se odihneste si se vindeca de calvar", au mentionat apropiatii femeii in varsta de 40 de ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!