Suma FABULOASA pe care a castigat-o Dorian Popa de pe urma lui Chelutu! Dezvaluirile artistului

Dorian Popa chelutu youtube Virale Dorian Popa a recunoscut cati bani a incasat pana acum de pe urma lui Chelutu! Suma FABULOASA castigata de catelul artistului
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 14:49
Data actualizarii: Marti 26 Ianuarie 2021, 01:30

Dorian Popa a facut dezvaluiri incendiare in ultimul sau vlog.

Artistul a raspuns unor intrebari ale fanilor pe contul sau de Youtube. Intrebat daca si-ar vinde catelul pentru 100.000 de dolari, Dorian Popa a marturisit cati bani a castigat de pe urma lui Chelutu. 

"Doamne-Doamne a avut un plan exceptional pentru Chelutu si l-a facut din cersetor print. L-am adoptat pe Chelutu fara niciun gand de a-l aduce in mediul online. Nici macar o frantura de idee nu am avut in cap sa fac din el persoana publica.

  • Dorian Popa a recunoscut cati bani a incasat pana acum de pe urma lui Chelutu! Suma FABULOASA castigata de catelul artistului

Se pare, insa, ca Doamne-Doamne a vrut ca voi sa-l iubiti, dar eu va pot marturisi ca a depasit din punct de vedere contractual de foarte mult timp suma de 100.000 de dolari, asa ca as fi in pierdere daca l-as vinde pentru atat", a recunoscut Dorian Popa in cel mai recent vlog postat pe contul sau de Youtube. 

Chelutu a devenit 'vedeta' dupa ce Dorian Popa a lansat piesa 'Inoata Chelutu', care a depasit 19 milioane de vizualizari pe Youtube in doar 4 luni. 

Recent, artistul a declarat si ce suma de bani ii intra in conturi de pe urma activitatilor sale din mediul online. Detalii AICI. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!