Virale

Suma FABULOASA pe care a castigat-o Dorian Popa de pe urma lui Chelutu! Dezvaluirile artistului

Dorian Popa a facut dezvaluiri incendiare in ultimul sau vlog.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 14:49
Data actualizarii: Marti 26 Ianuarie 2021, 01:30

Artistul a raspuns unor intrebari ale fanilor pe contul sau de Youtube. Intrebat daca si-ar vinde catelul pentru 100.000 de dolari, Dorian Popa a marturisit cati bani a castigat de pe urma lui Chelutu. 

"Doamne-Doamne a avut un plan exceptional pentru Chelutu si l-a facut din cersetor print. L-am adoptat pe Chelutu fara niciun gand de a-l aduce in mediul online. Nici macar o frantura de idee nu am avut in cap sa fac din el persoana publica.

  • Dorian Popa a recunoscut cati bani a incasat pana acum de pe urma lui Chelutu! Suma FABULOASA castigata de catelul artistului

Se pare, insa, ca Doamne-Doamne a vrut ca voi sa-l iubiti, dar eu va pot marturisi ca a depasit din punct de vedere contractual de foarte mult timp suma de 100.000 de dolari, asa ca as fi in pierdere daca l-as vinde pentru atat", a recunoscut Dorian Popa in cel mai recent vlog postat pe contul sau de Youtube. 

Chelutu a devenit 'vedeta' dupa ce Dorian Popa a lansat piesa 'Inoata Chelutu', care a depasit 19 milioane de vizualizari pe Youtube in doar 4 luni. 

Recent, artistul a declarat si ce suma de bani ii intra in conturi de pe urma activitatilor sale din mediul online. Detalii AICI. 

Modifică setările cookies