DIVA Instagramului care si-a pus in cap toti DOCTORII din lume. "Castig mai multi BANI!" Cu ce se ocupa tanara

DIVA Instagramului care si-a pus in cap toti DOCTORII din lume. "Castig mai multi BANI!" Cu ce se ocupa tanara

Referindu-se la castigurile sale financiare, iberica Lola Ortiz a facut o declaratie "riscanta", comparandu-se cu veniturile unui medic.

In varsta de 30 de ani, tanara practica o meserie la moda in ultimii ani, cea de "influencer" pe Instagram, job prin care banii se aduna doar prin intermediul unor fotografii sexy care sa promoveze anumite produse.

Evident, faptul ca multe femei reusesc sa-si construiasca averi considerabile practicand acest gen de activitate nu e o noutate. Totusi, una dintre aceste dive ale Instagramului a mers putin prea departe, picand in capcana intinsa de un moderator de televiziune, care a intrebat-o cati bani castiga in comparatie cu un doctor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un helado??? Para refrescarse con los 98 grados que hacen en la calle ☺️ @prozis #summer #sexy #girl

A post shared by Lola (@lolita_ol) on

"Mai mult. Acum am inceput sa castig sume mai mari si sunt foarte fericita", a declarat Lola Ortiz, presa din Spania speificand ca salariile lunare ale medicilor variaza in aceasta tara intre 3000 si 5000 de euro. Iar Lola nu e una dintre cele mai renumite practicante ale meseriei de "influencer", ea nereusind deocamdata sa atinga milionul de admiratori pe Instagram.

Citeste si:Lola Ortiz
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT