Dezvaluiri din ancheta crimei comise de Oscar Pistorius! Pe ce site-uri a intrat inainte de comita crima

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Februarie 2014, 14:31

	Dezvaluiri din ancheta crimei comise de Oscar Pistorius! Pe ce site-uri a intrat inainte de comita crima

Activitatea online a lui Oscar Pistorius ar putea da de gol relatiile in care se afla cu Reeva Steenkamp.

Oscar Pistorius a avut activitati pe internet in noaptea in care a ucis-o pe iubita sa Reeva Steenkamp, noteaza presa din Africa de Sud, mentionand ca acest lucru contrazice versiunea sportivului privind "un cuplu de indragostiti fara probleme".

Potrivit AFP, publicatia Saturday Star citeaza raspunsurile in 13 puncte ale Parchetului catre aparare, precizand modul in care doreste sa demonstreze faptul ca Pistorius este vinovat de crima cu premeditare.

"Al patrulea punct de pe aceasta lista indica urmatorul lucru: Activitatile pe web ale acuzatului sunt in contrast direct cu varianta unui cuplu ce se iubeste si petrece timpul impreuna", noteaza jurnalul.

Parchetul ar fi obtinut declaratii ale prietenilor victimei, cu privire la comportamentul femeii in timpul relatiei, precum si marturiile a doi vecini care au auzit-o pe tanara tipand inainte de a se trage focurile de arma.

Procurorii subliniaza ca Pistorius nu a apelat politia si nu a cerut ajutor, ci si-a sunat prietenii pentru a inventa o tactica de aparare.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies