Virale

CUTREMURATOR: Si-a presimtit moartea fotomodelul ucis in accidentul aviatic din Pakistan? Ce mesaj a postat

Aproape 100 de persoane au decedat vineri, in Pakistan, dupa prabusirea unei aeronave intr-o zona rezidentiala din orasul Karachi, iar printre victime se numara si frumoasa Zara Abid, un fotomodel de talie internationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Mai 2020, 20:23
Data actualizarii: Duminica 24 Mai 2020, 20:28

Conform autoritatilor, doi barbati aflati la bord au reusit in mod miraculos sa supravietuiasca, asteptandu-se confirmarea oficiala a deceselor celorlalti pasageri.

Intre timp, pagina de Instagram a Zarei Abid s-a umplut de mesaje care-i plang disparitia, semn ca nimeni nu mai asteapta vreo minune.

  • CUTREMURATOR: Si-a presimtit moartea fotomodelul ucis in accidentul aviatic din Pakistan? Ce mesaj a postat

Ultima fotografie postata de Zara Abid este insa una cu adevarat cutremuratoare. Astfel, bruneta de 28 de ani s-a pozat intr-un avion de mici dimensiuni, iar mesajul explicativ duce cu gandul la o premonitie macabra. ”Zboara sus, e bine”, a scris pakistaneza cu numai 2 zile inainte de tragedie.

Nascuta la Karachi, Zara Abid obisnuia sa locuiasca la Lahore, localitatea de unde a plecat aeronava prabusita. Pe langa cariera de model, ea a cochetat si cu actoria. Era nemaritata si nici nu avea un iubit.

Modifică setările cookies