Virale

Cum arata numarul masinii pe care o conduce Reghe in Arabia Saudita! L-a costat mai mult decat masina!

Laurentiu Reghecampf castiga suficient in Arabia Saudita ca sa-si permita orice moft.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 12:46
Data actualizarii: Sambata 20 Septembrie 2014, 17:02

Ultimul este o masina de 400.000 de euro, un Rolls-Royce Phantom. Limuzina de lux este extrem de scumpa, insa numerele de inmatriculare pe care le are sunt si mai scumpe!

"5511 HHB" are Reghe la numar, unul special. Cifrele de asemenea fel sunt alese de seici, milionari si printi, iar repetarea lor inseamna mai multi bani de platit.

Astfel, un magnat si-a vadut numarul masinii, cu cifra '1' pentru suma de 14,2 milioane de euro, noteaza Libertatea. Numarul 1111 a fost vandut cu 768.000 de euro.

Numarul redus, de doar 4 cifre, plus faptul ca sunt intre 1 si 9, cat si repetarea lor, inseamna cel putin 600.000 de euro, noteaza sursa citata.

Astfel ca Reghe are o masina 'cu prioritate', care il lasa sa circule gratis pe autostrazile construite special pentru print, pentru care oamenii fara numere preferentiale platesc 10 euro/zi.

In plus, si politia este mai blanda cu masinile care au numar ca al sau, in momentul in care trebuie sa sactioneze soferul pentru o eroare in trafic. Masina a primit-o cadou.

Sursa FOTO: Facebook

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!