"Coronavirusul e o treaba buna!" Sex-simbolul unei generatii si-a facut dusmani la batranete. Justificarea e ridicola

Brigitte Bardot coronavirus Virale "Coronavirusul e o treaba buna!" Sex-simbolul unei generatii si-a facut dusmani la batranete. Justificarea e ridicola
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Ianuarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Joi 28 Ianuarie 2021, 12:20

Una dintre cele mai frumoase femei care au existat vreodata a facut o declaratie controversata legata de pandemia cu Covid-19.

Acum in varsta de 86 de ani, Brigitte Bardot a fost considerata o icoana sexy in urma cu mai bine de jumatate de secol, fiind in acelasi timp si o actrita desavarsita, cu numeroase roluri memorabile. Retrasa din activitate, frantuzoaica a revenit acum in atentia publica prin intermediul unei afirmatii cu care isi pune intreaga planeta in cap.

  • Coronavirusul e o treaba buna! Sex-simbolul unei generatii si-a facut dusmani la batranete. Justificarea e ridicola

Astfel, intr-un interviu mai larg pentru saptamanalul italian Oggi, Brigitte Bardot s-a referit si la vremurile tulburi prin care trece omenirea. "Ma tem ca acest coronavirus si celelalte epidemii care sunt asteptate vor stabili o noua ordine. Cand multi dintre cei 5 miliarde de oameni de pe Pamant vor disparea, atunci natura isi va recapata drepturile", a declarat ea.

"Daca acest virus este un lucru bun? Eu cred ca da, e un fel de autoreglare a unei suprapopulari pe care suntem incapabili sa o controlam", a completat Brigitte Bardot, vorbele sale facand imediat inconjurul lumii si atragand probabil numeroase critici din partea celor care au avut de suferit in mod direct in pandemie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!