RADE toata planeta de ea! Reactia SOCANTA a unei tinere care a aflat ca PRIETENUL ei are coronavirus. Cum sa crezi asa ceva?

coronavirus Covid Virale RADE toata planeta de ea! Reactia SOCANTA a unei tinere care a aflat ca PRIETENUL ei are coronavirus. Cum sa crezi asa ceva?
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 14:04
Data actualizarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 14:16

O conversatie amuzanta pe WhatsApp face inconjurul lumii, protagonista fiind o tanara care s-a speriat de imbolnavirea cu Covid a amicului.

"E ireal ce se intampla aici", a precizat utilizatorul de Twitter si Instagram "ceciarmy", postand capturile unei discutii purtate virtual de doua persoane. Totul porneste de la o veste primita de o adolescenta de 13 ani, pe numele ei Isa: "Am primit rezultatul, sunt pozitiv", referindu-se evident, la infectarea cu coronavirus.

  • RADE toata planeta de ea! Reactia SOCANTA a unei tinere care a aflat ca PRIETENUL ei are coronavirus. Cum sa crezi asa ceva?

De-aici porneste nebunia, mai exact reactia halucinanta venita din partea cealalta. "NU" cu majuscule si trei emoticoane care reflecta spaima au fost primele semnale transmise de respectiva tanara. Apoi, in mod ciudat, prietenul vrea s-o sune, dar ea nu raspunde, iar motivul e incredibil: "Prefer sa vorbim aici, nu stiu daca nu e contagios prin telefon".

"Nu se intampla nimic, se transmite doar de la om la om", a venit raspunsul normal, dupa care fata a continuat: "Da, stiu, dar pentru orice eventualitate e mai bine asa, am si bunicii langa mine". In cele din urma, utilizatoarea de WhatsApp a fost convinsa sa vorbeasca la telefon, dar si aici cu o conditie: "Daca porti masca, da, putem vorbi"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!