Cel mai nebun experiment din lume! Un savant isi baga mana in Nitrogen lichid pentru jumatate de secunde! VIDEO

Autor: Sport.ro
Luni 14 Iulie 2014, 09:03

	Cel mai nebun experiment din lume! Un savant isi baga mana in Nitrogen lichid pentru jumatate de secunde! VIDEO

Nu incercati asa ceva acasa!

Nitrogenul exista in stare de agregare lichida intre temperaturile de -210 si -195,8 grade Celsius, la o presiune atmosferica normala.

Acesta este folosit in special la demonstratii facute in liceu, prin care obiectele sunt introduse in Nitrogen lichid iar apoi sunt sparte cu usurinta foarte mare.

Un savant extravagant a incercat un experiment riscant, introducandu-si mana in nitrogen lichid. Acesta ii sfatuieste pe fani sa nu incerce asa ceva acasa. Din fericire pentru el, mana este intacta dupa ce este scoasa din Nitrogenul lichid, asta pentru ca mana este la o temperatura cu mult peste punctul de fierbere al nitrogenului, acest lucru facand ca lichidul sa se evapore in imediata apropiere a mainii, atunci cand aceasta este introdusa in lichid.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies