'Medicamentul impotriva coronavirusului apare in farmacii in cateva zile!' Momentul care poate schimba radical RAZBOIUL contra Covid

'Medicamentul impotriva coronavirusului apare in farmacii in cateva zile!' Momentul care poate schimba radical RAZBOIUL contra Covid

Medicamentul pentru coronavirus este aproape de a fi comercializat in cateva zile.

Ultimele stiri cu privire la lupta cu coronavirusul aprind o lumina la capatul tunelului de care lumea se agata in acest moment. 

Agentia Nationala a Medicamentelor din Spania are un comitet stiintific, care intentioneaza sa permita comercializarea remdesivir in cateva zile. Guido Rasi, directorul agentiei, a fost cel care a spus acest lucru. Acest medicament se administreaza pacientilor inca de saptamana trecuta, si da rezultate foarte bune.

Remdesivir este medicamentul care a dat cel mai bun randament, fiind administrat la pacientii infectati. Pacientii carora li s-a administrat acest medicament s-au vindecat cu 30% mai repede decat ceilalti.

"S-ar putea ca in urmatoarele zile sa se elibereze o autorizatie conditionata, in functie de datele prezentate si de analizele expertilor.", a spus Guido rasi, conform Mundo Deportivo.

In legatura cu un posibil vaccin, Rasi a spus ca Agentia nu este inca in masura sa garanteze asta. Medicamentul reprezinta primul pas spre obtinerea unui vaccin care sa ne ajute viata sa revina la normal.

Citeste si:coronavirus
VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies