Ar fi putut fi baschetbalista sau voleibalista dar a ales modelingul! Cea mai INALTA FEMEIE din lume si-a gasit jumatatea: FOTO

Autor: Sport.ro
Vineri 27 Septembrie 2013, 17:20

	Ar fi putut fi baschetbalista sau voleibalista dar a ales modelingul! Cea mai INALTA FEMEIE din lume si-a gasit jumatatea: FOTO

►Sport.ro prezinta: NOAPTEA CEA MAI LUNGA! Sambata spre duminica: 14 ORE IN DIRECT! Vezi AICI programul!

Amazon Eve este cel mai inalt model din lume. Femeia si-a gasit in sfarsit dragostea adevarata. Un barbat de 60 de ani care are aproape doi metri.

In varsta de 34 de ani, Eve masoara 2 metri si 3 cm si a avut probleme mari in a-si gasi pe cineva de inaltimea ei.

Frumoasa din California care a uimit prin formele ei s-a indragostit de un barbat care sta in Los Angeles. Dennis Hargrove spune ca nu are nicio problema sa fie cu o femeie mai inalta decat el.

CLICK AICI PENTRU FOTO
“Nu am nicio problema sa fiu cu o fata mai inalta decat mine. Prietenii mei chiar sunt invidiosi”
, a marturisit barbatul.

Declarata anul trecut cel mai inalt model din lume, Eve, pe numele ei real Erika Ervin a povestit cum si-a gasit jumatatea.
“Prima oara cand l-am inatalnit pe Dennis trebuia sa rezolvam niste probleme cu taxele, nu a fost cea mai romantica intalnire, dar apoi l-am auzit cav vorbea franceza si am simtit fluturasi in stomac. Mi-am adus aminte ca eram singura in Paris si avea nevoie de un iubit. El nu este ca restul barbatilor pe care i-am intalnit”, a povestit Eve.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Procesul lui Dragnea se termină astăzi. Excepțiile invocate de avocați au fost respinse
BRAT