Acuzatii SOCANTE in Premier League! Un fotbalist cunoscut in toata lumea, acuzat ca a VIOLAT o femeie! Prietenul lui ar fi filmat totul

Acuzatii SOCANTE in Premier League! Un fotbalist cunoscut in toata lumea, acuzat ca a VIOLAT o femeie! Prietenul lui ar fi filmat totul

Un fotbalist din Premier League, al carui nume nu a fost dezvaluit, este acuzat de viol.

Barbatul a recunoscut ca a facut sex cu femeia, dar ca totul a fost de comun acord.

Fotbalistul acuzat de viol a recunoscut ca un amic ar fi filmat totul cu un telefon mobil. Femeia nu stia de existenta clipurilor pana cand detectivii nu i-au spus de ele. Acum au inceput procedurile legale de cercetare, deoarece materialul a fost facut fara acordul ei. 

Tanara se teme ca acum videoclipul ar fi putut ajunge pe internet. Incalcarea vietii private si realizarea de videoclipuri sexuale fara consintamant, se pedepseste cu doi ani de inchisoare.

In mai, femeia a mers la politie dupa ce a participat la o petrece cu mai multi amici de-ai fotbalistului si a sustinut a fost violata. Ea a spus ca violatorii i-au pus ceva in bautura. Un amic i-a povestit ca nu se afla intr-o stare potrivita pe a-si da acordul sa intretina relatii sexuale.

Femeia sustine ca s-a trezit goala in pat langa fotbalist. Dimineata, aceasta avea zgarieturi pe picioare, iar fotbalistul era si el dezbracat. Victima le-a dezvaluit politistilor ca in momentul cand l-a intrebat ce s-a intamplat, el i-a spus ca au facut sex.

De asemenea ea ca nu isi aminteste nimic din seara respectiva.

Ancheta politiei va continua.

Sursa foto: Daily Star
VIDEO PROTVPLUS.RO

Locurile din București în care purtarea măștii de protecție este obligatorie. La cât se ridică amenzile
BRAT