Derrick Lewis ATV Virale Accident mai STUPID nu exista. Un super-sportiv s-a urcat pe ATV impreuna cu fiul sau, in fata casei. A urmat DEZASTRUL!

Accident mai STUPID nu exista. Un super-sportiv s-a urcat pe ATV impreuna cu fiul sau, in fata casei. A urmat DEZASTRUL!

Americanul Derrick Lewis, vedeta in circuitul UFC, a scapat ca prin minune de o tragedie..

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 August 2020, 12:24
Data actualizarii: Luni 31 August 2020, 12:28

In varsta de 35 de ani, Lewis e unul dintre cei mai cunoscuti practicanti de arte martiale, fiind plasat in acest moment in Top 5 cei mai combativi luptatori din UFC, la categoria grea. In particular, Derrick are o pasiune aparte pentru vehiculele de teren, hobby care i-a produs zilele trecute o spaima uriasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’re OK ????????‍♂️????????‍♂️????????‍♂️

A post shared by Derrick Lewis (@thebeastufc) on

In mediul online a devenit viral un scurt filmulet postat de Lewis pe Instagram, in care se poate vedea ce poate produce o clipa de neatentie. Mai precis, americanul a incercat sa iasa la o scurta plimbare cu ATV-ul in compania unuia dintre cei doi baieti ai sai, tentativa care s-a incheiat extrem de rapid. Lasandu-l pe micut nesupravegheat la "butoanele" ATV-ului, acesta a pornit in tromba, absolut necontrolat, izbindu-se violent de peretii casei si oprindu-se undeva in spatiul verde din apropiere. Din fericire, incidentul nu s-a lasat cu urme fizice, Derrick si fiul sau scapand nevatamati. "Suntem OK", a scris luptatorul pe Instagram, in urma unui eveniment care ii va ramane insa mult timp in memorie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!